Des del Grup de Suport a les Feministes Encausades i Alerta Solidària, volem fer pública la nostra decisió, presa fa setmanes, d’interposar un recurs davant la condemna dictada per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

El recurs consistirà bàsicament en assenyalar la interpretació equivocada i oportunista de l’article 523 del codi penal contra les encausades. Una interpretació que ha portat a una condemna basada en un ús punitiu del dret, que a més no deixa cap marge a la llibertat d’expressió.

La nostra posició continua sent la d’exigir l’absolució de totes les encausades, i és per això que entenem aquest recurs com una forma de continuar amb la campanya de suport. Novament fem una crida a la solidaritat als moviments populars de Mallorca, de tots els Països Catalans i d’arreu. Les feministes encausades mai caminaran soles.

Pròximament s’anirà concretant la forma nova que prendrà la campanya de suport per aquesta nova fase del procés judicial. De moment seguim rebent fotografies solidàries i seguim organitzant xerrades informatives per explicar els detalls del cas. Una vegada més agraïm totes les mostres de suport rebudes. La solidaritat és la nostra millor arma.

Absolució feministes encausades!

Palma, 21 de desembre 2016, Països Catalans.

Anuncis