Els darrers mesos han passat prou coses i el nostre grup no ha estat aturat. Aquí va un breu resum de l’activitat més recent:

El 2 de juny assenyalàvem com el nostre denunciant, el Bisbat de Mallorca, pagava 30.000 per silenciar un cas de pederàstia. El mateix mes sortia a la llum: finalment l’acusació particular ens demana 4 anys de presó per persona per l’acusació d’haver interromput una missa en defensa del dret a l’avortament.

La nostra resposta? Seguir amb la lluita, i amb renovats suports a mesura que més entitats de tot tipus s’han anat sumant a la llista d’adhesions. Altres han mostrat el seu suport amb la seva acció. És el cas d’Anonymous, que a principis de setembre reivindicà un atac informàtic contra la plana web i el correu electrònic del Bisbat. Altres suports han arribat des de llocs més insospitats, com el posicionament públic de la patronal penitenciària rebutjant la petició de presó del Bisbat.

Han estat uns mesos d’important cobertura mediàtica, com la nostra aparició al programa Las Mañanas, de Cuatro, el dia 2 de setembre. Mentrestant altres escàndols relacionats amb l’església també cridaven l’atenció d’algunes periodistes. El passat 11 de setembre comentàvem el fet de que es tancàs una causa contra un capellà per pressumptes abusos sexuals mentre la nostra persecució política continua.

Fet aquest balanç, volem donar les gràcies a totes les persones que ens donen i han donat suport, ja sigui adherint-se al manifest, fent difusió del nostre cas, fent arribar el seu malestar al Bisbat, o acostant-se a una cafeta solidària com aquesta que organitzàrem al Casal Popular Voltor Negre:

cafetavoltor

Seguim, seguirem!

Contra la seva repressió, visca la lluita feminista i visca el jovent compromès!

Anuncis