El passat dissabte 17 de maig, just quan feia tres mesos de les primeres detencions, va tenir lloc la manifestació en suport de les Feministes Encausades.

El grup de suport havia convocat aquesta manifestació a les 18h a la Plaça de la Porta Pintada, on es va concentrar un centenar de persones per donar suport i mostrar la seva solidaritat amb les set persones encausades pels fets de l’església de Sant Miquel del passat 9 de febrer.

La marxa va recórrer els principals carrers de Palma baix el lema “Defensar el dret a l’avortament no és cap delicte: absolució Feministes Encausades”, escrit a la pancarta que encapçalava la manifestació.

Durant el recorregut, es va produir una aturada gairebé obligada davant l’església de Sant Miquel, on es van sentir crits com “jo també hi hauria entrat” o “absolució Feministes Encausades”, a més d’algunes consignes en favor del dret a l’avortament i en contra de la institució eclesiàstica.

Més endavant, es va donar lloc una altra aturada, aquesta vegada a l’altura de la seu del Partit Popular, on es van proferir una sèrie de càntics en contra del partit impulsor de la reforma de la llei de l’avortament.

La manifestació va acabar davant el Palau Episcopal, on es va llegir el manifest del grup de suport de les Feministes Encausades i es va desconvocar la concentració.

Des d’aquest grup de suport i des de les pròpies encausades volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir a la manifestació i ens van mostrar el seu suport i solidaritat, i anunciar també que la lluita continua i que seguirem demanant l’absolució de les set persones encausades, a més de seguir cridant per un avortament lliure i gratuït!

 

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Anuncis